Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Divattörténeti képek,videók gyüjteménye képes leírás - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu
részletek »

Divattörténeti képek,videók gyüjteménye - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: divattortenet.tlap.hu » Divattörténeti képek,videók gyüjteménye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Caroso Il Ballarino (1581)

Caroso Il Ballarino (1581)

'Caroso Il Ballarino' (1581) című táncosok számára kiadott könyv illusztrációi.Telis-tele szebbnél szebb női és férfi reneszánsz ruhákkal.A könyv fekete-fehér metszeteinek képei mely tánclépéseket volt hivatott megértetni az olvasóval az oldalról kis és nagy felbontásban is letölthetőek.

19.-20. századi gyerekruhák

19.-20. századi gyerekruhák

costume, historic costume, fashion history, fashion, Victorian fashions, wedding fashion history, bridal dress history, Edwardian fashions, 1920s fashions, flapper fashions, flapper dresses, costume books, costume designer, hairstyle history, retro fashions, Bustle fashion, Edwardian fashions, 20th century fashions, hairstyles history, fashion designer history, Elizabethan fashions, Halloween costumes, carnival, Mardi Gras, masquerade, historic sewing patterns, sewing classes, online sewing classes, fashion history education, vintage etiquette books, Victorian etiquette books, color history

19.századi divatillusztrációk

19.századi divatillusztrációk

Alter es Kiss volt az egyik vezető divatház Közép-Európában. A divatház 1829-ben kezdte meg működését Budapesten , Magyarországon készített ruhákat az elit és a bécsi királyi család részére . Amint arról a Magyar Bazár 1866-ban beszámol: 'Az egész ország ismeri a jó hírnevét. Kétségtelen, minden nő ... ismeri az áruház legjobb tulajdonságait ... Nemzedékek előtt, a nők vásárolnak használt ruhát alapítványi az Alter Csók es üzlet, és most, úgy az unokák. ' Az első üzletet 'Alter es Kiss' néven Alter Antal alapította 1829-ban. Erről többet a wikin olvashat angolul.

Öltözködés kultúra

Öltözködés kultúra

Öltözködés kultúra nem csak suliba járóknak, tematikusan megírt cikkekben képeket is találni.Szerintem itt is találni sok okosságot, legalábbis a divattörténeti alapok szépen egy csokorba vannak szedve.Sulinet digitális tudásbázisában tehát viselettörténeti okosságok is fellelhetők, nem csak matek és fizika!:-D

Szocialista divat

Szocialista divat

Szuper oldal , teles-teli szocialista kor képeivel, plakátival, melyek gyűjteményéhez az oldalra látogatók is tehetnek ajánlást, merthogy online képgyűjtést is hirdetnek.Aki retrózni szeretne annak ez kötelező, én speciel megtaláltam a rakéta mászókát, ami a mostani játszóterekről már totál eltűnt!

Fashion.network képek és videók

Fashion.network képek és videók

Nagyon jó kis oldal regisztrálás után a legújabb divat infók mellett régi divattörténeti képek ill. videókat is találhat az ember fia.Jó nassolást hozzá!Amúgy meg egy közösségi oldal ,ahol más divattörténet mániákusokkal is megismerkedhet.

Tuti menü