Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajviseletek és korok frizurái képes leírás - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu
részletek »

Hajviseletek és korok frizurái - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: divattortenet.tlap.hu » Hajviseletek és korok frizurái
Keresés
Találatok száma - 5 db
Német haj és fejfedők viselte 1200-1400-ig

Német haj és fejfedők viselte 1200-1400-ig

Német nöi és férfi haj és fejfedők viselte 1200-1400-ig. Fejfedők fekete-fehér rajzai a 'Handbuch der Deutschen Tracht' cimű könyvből. A kézikönyv betekintést nyújt az igen változatos hajviseletbe, melyhez akkor szinte elengedhetetlen volt a különböző fejfedők, kendők viselete.

Past hairstyles

Past hairstyles

Gazdag kép, fotó, illusztráció és anyagyűjtemény különböző hajviseletekről, fejfedőkről és kalapokról és annak viselésükről.Rengetek divattörténeti és hajviseleti témába vágó link van az oldalon. Korhű frizurák elkészítéséhez különböző könyvek ajánlása. Viktoriánus férfi frizurás, régi fényképeken keresztül.

A 18. századi fodrászat története angolul

A 18. századi fodrászat története angolul

The History Of Coiffure In The XVIII Century- című cikk gazdag képanyaggal tarkított angol-nyelvű leírása a 18. századi fodrászat történelmének. A gyönyörű festmények illusztrációk már eleve megérnek egy kattintást. Rokokó frizurák szebbnél-szebb képei.

Frizuradivat

Frizuradivat

Frizuradivat - elődeink hajviselete az őskortól a biedermeierig. Hajlamosak vagyunk elfeletkezni róla, hogy akár az évezredekkel ezelőtt élő nők is csinosították hajkoronájukat. Íme egy kis körkép a történelmi frizuradivatról. Őskor - Bizonyosságokon alapul, hogy az ősemberben is megvolt a 'szépítés' ösztöne. Különböző csontokkal, tollakkal ékesítette magát. Ezt bizonyítják a fennmaradt ősi leletek és az egykori barlangrajzok maradványai. További leírások találhatók egészen a biedermeierig.

Historical hairstyles

Historical hairstyles

84 darab forgó mellszobor szemlélteti a különböző történelmi korok hajviseletét, frizuráit. Történelmi személyek, híres emberek hajviseletének a rekonstrukciói és széles adattár, képek leírások, tekinthetők meg az alábbi címen: Alain Ducher 8 Place Des Promenades 42300 Roanne, Franciaország. Rövid szemléltető videó is található az oldalon.

Tuti menü