Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi divattörténeti oldalak képes leírás - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu
részletek »

Külföldi divattörténeti oldalak - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: divattortenet.tlap.hu » Külföldi divattörténeti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Past kids clothes

Past kids clothes

A 19. és 20. századi gyerekruházkodás gyűjteménye. Gyerekruhák keresztelőre, elsőáldozásra. Régi fényképek és divatillusztrációk. Babaruhák és gyerekruhák története. Antik fényképek, dédnagyanyáink divatja.

Fashion-era

Fashion-era

840 színes illusztrált oldal, ami megjeleníti a különböző korok divatjait egészen az utolsó divattrendekig. 2011 divat trendek. Gazdag kép és leírás anyag. Szabásmintákról, viseletekről, adott kor szociális jellemzőiről. Sok divattörténeti link. Rengeteg angol nyelvű aloldal.

History of Western fashion

History of Western fashion

A nyugati világ divattörténete az 1100 évektől. Sok ruhás kép, festmény, metszet és egyéb képek melyek hűen ábrázolják az adott kort. Részletes leírások a divattörténeti korokról. A viseletek és kiegészítők.

CWU costume history

CWU costume history

Ruhatörténeti korokból tablóképek egészen a 90-es évekig. Angol nyelvű oldal. Ókor. Reneszánsz. Krinolin. Laptulajdonos maga is színházi kosztümöket készít. Színházi jelmezek portfóliója is megtalálható az oldalon.

Marquise

Marquise

Valószínűleg az egyik legjobb divattörténeti összefoglaló oldal angol és német nyelven. Gazdag képanyaggal. Letölthető szabásmintákkal. Már a facebookon is lehet az oldalt lájkolni. Folyamatosan karbantartott oldal, csak jót lehet róla mondani. Divattörténettel foglalkozóknak alap.

Tuti menü