Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar divattörténeti blogok képes leírás - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu
részletek »

Magyar divattörténeti blogok - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: divattortenet.tlap.hu » Magyar divattörténeti blogok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Kölcsönözz charleston ruhát

Kölcsönözz charleston ruhát

Nagy napra készülsz, különleges ruhára van szükséged? Kérj időpontot és nézz körül nálunk! Fellépésed lesz? Válogass sokféle táncos öltözetünkből a charleston ruhától a palotás ruháig. Esküvőd lesz? Nézd meg eladó menyasszonyi ruháink kínálatát, és hozd el a koszorúslányaidat is, hogy ők is válogathassanak! Ne aggódj, velünk akár egy egész tánccsoportot felöltöztethetsz, sőt, csoportos kedvezményt is adunk! Próbáld fel csinos darabjainkat igényes szalonunkban, és élvezd az exkluzív megjelenést!

Mme Renarde

Mme Renarde

Madame Élizabeth Rénarde Sokan mondták már, hogy rossz századba születtem. Nekik üzenem, hogy tévednek, ugyanis a XXI. század a legjobb, hiszen az összes kor közül választhatok. Madame Rénarde név alatt korabeli ruhákat, reprodukciókat, átírásokat készítek, visszahozva a régimódi romantikát és nőiességet.

Divattörténet

Divattörténet

Az első, magyar divat és viselettörténeti oldal. Átfogó összefoglalás a divat változásairól az ókortól a XX. század végéig. Nyolc korszak, több mint 12 000 kép, részletes ismertetők, fennmaradt ruhák, korabeli fotók segítenek a tájékozódásban! A divat egy társadalmi megállapodás. Egy emberekb?l álló, nagy csoport konszenzusának eredménye. Stella Blum

Zubarish fashion blog

Zubarish fashion blog

Az oldal tulajdonosa önmagáról így ír: divatmániás, írottszószerető, esőillattól mindig csak mosolygó leány. A blogja is tükrözi ezt. Jól kitapintja a divat vénáját. Jó cikket ír és divattörténeti áttekintései is igen alaposak.

Skófium

Skófium

Alaposan megírt cikkek sok-sok érdekes témában. Ruhatörténeti szempontból érdekes leletek bemutatása régész szemmel, korrektül forrásokkal megjelölve. Színes képek és különleges információanyag lelhetők itt fel.

Costumecon

Costumecon

A blogalapító így ír: Sokat sóhajtoztunk barátnőimmel, hogy milyen jó lenne régi korokat felidézni és hogy sajnos idehaza nem sok lehetőség van erre. Úgy döntöttünk, hogy összeállunk egy kis csapatba és időnként megszervezünk egy kis mini felvonulást. Évente több időpont lesz és mindig más-más kor hangulatát vinnénk bele a város mai képébe, így ki lehet választani a megfelelő időpontot a lehetőségekhez mérten. Próbálunk majd kölcsönzésre bocsátani pár darabot, de a saját ruha is megoldható. Bízunk benne, hogy minden alkalomnál egyre többen leszünk akik szeretnének kikapcsolódni a monoton hétköznapokból.

Ankith costume oldala

Ankith costume oldala

Az oldalt egy lelkes, divattörténet fanatikus kismama írja, aki varr, fest és ki tudja mi mindent csinál. Szabadidejébe már, ha van neki szívesen idéz múltat korhű ruhában. Viselettörténeti kiruccanások, korabeli ruhák és szép jelmezek.Érdemes az oldalán megjelenő blogok közt böngészni, mert rengeteg van ami a témába illik.

Tuti menü