Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Történelmi korok szabásmintái képes leírás - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu
részletek »

Történelmi korok szabásmintái - Divattörténet, korok divatja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: divattortenet.tlap.hu » Történelmi korok szabásmintái
Keresés
Találatok száma - 8 db
Truly viktorian

Truly viktorian

Szabásminták a 1830-as évekről az 1900-as évekig. Mindenkinek erősen ajánlott oldal, aki a viktoriánus viseletekért rajong. Belle Epoque. A viktoriánus korszak számos különböző divatos stílust foglalt magába, az évek során sokat változott. A szabásminták külön kategóriákba vannak csoportosítva a fő stílusokat nézve. Szoknya és ingváll szabásminták ugyanabból a kategóriákból való kiválasztása biztosítani fogja, hogy elkészítés után lesz egy korhűnek mondható komplett ruhánk, amely pontosan mutatja, hogy mely a stílust képviseli a viktoriánus korszakon belül.

Elisabethan corset generator

Elisabethan corset generator

Ha szeretnél egy Tudor , angol reneszánsz fűzőt varrni ,akkor ez kezdésnek pont ideális. Online szabásminta generátor, írd be a méreteidet hüvelyk-ben és szerkeszd meg magad a szabásmintát. Fűzőkészítéshez instrukciót az oldalon találsz. Segítség a méretekhez: A hüvelyk hosszúság-mértékegység. Jelölése: 1 = 2,54 cm. Ez az úgynevezett nemzetközi hüvelyk, amelyet 1958-ban határoztak meg. A különböző történelmi változatok 2,0-3,1 cm között mozogtak. Elnevezései más nyelveken: latinul digitus; németül Zoll (ejtsd: coll); angolul inch (ejtsd: incs).

Nehelenia pattern

Nehelenia pattern

1999 óta van jelen az online történelmi ruhák szabásminta piacán. Szabásmintáik korhűek, gyors kiszolgálás. Középkor, reneszánsz,Tudor, barokk, rokokó, empire , századfordulós szabásminták. Fejfedők készítéséhez szabásminta. Német nyelvű.

Silke szabásminta

Silke szabásminta

Mindenféle szabásmintákat lehet rendelni, de van történelmi kosztüm és jelmez szabásminta is. Online szabásminta bolt. Német nyelvű. Simplicity szabásmintákat árul. Színes, szép képekkel illusztrálja a megvásárolható szabásminták eredetét.

Margo's pattern

Margo's pattern

Tudor kori szabásminták 2001 -óta. Angol reneszánsz. Körgallér és Shakespeare korának ruha- és a kellék szabásmintái. Szép korhű színes rajzokkal illusztrált, igényesen összeállított oldalról válogathatunk a szebbnél-szebb korabeli ruhákból.

Középkori ruházkodás szabásmintái

Középkori ruházkodás szabásmintái

Carl Koehler a történelmi festő Nürnbergben 1871-ben, megjelentetett egy könyvet melyben különböző korok viseletét és annak szabásmintáját illusztrálta. Ez volt az első munkája, amiben a ruhák kivitelezési szempontjai a jelmeztervező szemével is érthetővé válnak.

Középkori szabásminták

Középkori szabásminták

Szent Klára és Szent Erzsébet ruhájának a szabásmintája. Középkori pattern. Rekonstrukció. 12.-13. századi szabásminta. Ha kedvet kapunk, akár meg is varrhatjuk magunknak az eredeti szabásmintát alapul véve.

Costume Antique

Costume Antique

Szabásminták, divattörténeti leírások, filmes kosztümök és jelmezek láthatóak, minden kiegészítővel. Legyen az kalap, kesztyű, ékszer, de lábbeli, sőt táska is, mindez korhűen. Igényes német oldal.Szabásminták, divattörténeti leírások, filmes kosztümök és jelmezek láthatóak, minden kiegészítővel. Legyen az kalap, kesztyű, ékszer, de lábbeli, sőt táska is, mindez korhűen. Igényes német oldal.

Tuti menü